Herenhuizen aan 't Park

We introduceren graag een nieuw woningtype in Park070: Herenhuizen aan ‘t Park. 1 woningtype uitgevoerd in 4 varianten. De afgelopen maanden hebben we gemerkt dat de interesse in het type Parkwoning wat achterblijft. Daarom hebben we besloten een aantal varianten te maken op dit woningtype zodat we nog beter aansluiten bij jouw woonwensen. We lichten de 4 varianten graag aan je toe.

Bekijk direct de woningen
image alt

3-laagse rug-aan-rugwoning

Bij dit woningtype heb je de keuze uit 2 verschillende uitzichten. Woon je graag aan het park of aan het groene binnenhof? Aan jou de keuze. De woningen hebben 3 woonlagen volledig georiënteerd aan 1 zijde van het plan, ofwel aan het park of aan het groene binnenhof. De begane grond van de woningen aan de hofzijde hebben standaard een uitbouw. Ook de tuin is ruim te noemen met een diepte van bijna 10 meter. Woon je aan het park, dan heb je een terras op het zuidwesten en vanuit je slaapkamer zicht op de skyline van Den Haag.

Dit betreft de woningen met bouwnummer 3 t/m 11 en 13 t/m 19.

image alt

4-laagse rug-aan-rugwoning

Net iets meer ruimte nodig? Dan is de rug-aan-rugwoning met 4 woonlagen wat voor jou. Dit woningtype komt maar 2 keer voor en is volledig georiënteerd op het park. De riante woonkeuken is op de begane grond, op de eerste verdieping is de woonkamer. Deze twee ruimtes worden met elkaar verbonden door middel van een vide.

Dit betreft de woningen met bouwnummer 12 en 20.

image alt

3-laagse vervlochten woning

Ga je voor iets bijzonders, met uitzicht op zowel het park als het binnenhof? Kies dan voor de 3 laagse vervlochten woning. In deze woning heb je de begane grond en 1e verdieping aan de parkzijde en de 2e verdieping aan de hofzijde, of precies andersom. De woningen met de begane grond aan de hofzijde hebben een ruime woonkamer met uitzicht op de tuin van ca. 7,9 meter diep. De woningen met de begane grond aan de parkzijde hebben een terras aan het park. 

Dit betreft de woningen met bouwnummer 27 t/m 36 en 41 t/m 52.

image alt

4-laagse vervlochten woning

Uiteraard hebben we ook het originele woningtype in stand gehouden. Bij dit woningtype heb je 2 woonlagen aan de parkzijde en 2 aan de hofzijde. Ideaal als je niet kunt kiezen! Ga jij voor het type met een ruime tuin aan de hofzijde of kies je liever voor een terras aan de parkzijde? Dit woningtype is ruim met een woonoppervlakte vanaf circa 162 m2.

Dit betreft de woningen met bouwnummer 1, 2, 21, 22, 25,26 37 t/m 40, 53 en 54.

Bekijk het filmpje over deze woningen
  Bekijk de woningtypes in Park070
  Lees meer over de duurzaamheid in Park070