Alles in de buurt

Wie straks in Park070 woont, leeft zeker niet in een afgelegen nieuwbouwwijk. Het plan ligt in de bestaande wijk Bovenveen in Voorburg, waar voorzieningen al vele jaren geleden zich hebben gevestigd. Zo loop of fiets je vanaf Park070 in een paar minuten gemakkelijk naar het winkelcentrum, de basisschool, de sportschool en het station.

image alt

Boodschappen

Op loopafstand van Park070 zijn niet alleen diverse supermarkten, ook het Voorburgse winkelcentrum Julianabaan is in de buurt. Hier vind je je favoriete sportschool, kapper en diverse modewinkels. Of ga eens naar het Huygenskwartier Voorburg. Met bijvoorbeeld leuke kledingwinkels in de Herenstraat en diverse speciaalzaken biedt het volop mogelijkheden om te genieten. Neem tussendoor op een terrasje een goede cappuccino en haal verse bloemen voor in huis. 

image alt

Uitgaan

Voorburg biedt genoeg voor een avondje tafelen of een drankje op het terras. Ontdek de toprestaurants en eetcafés in je buurt, gewoon op loopafstand. Of spring op je fiets naar je vaste kroeg in Den Haag of pak de Randstadrail naar een goed restaurant. Het Plein, De Grote Markt, Het Zeeheldenkwartier... Prima bereikbaar! 

image alt

Leidschendam

Ontdek ook de mogelijkheden van Leidschendam. Op en om de Damlaan loopt het winkelaanbod uiteen van bijzondere winkels en boetiekjes tot de gespecialiseerde bakker, kaasboer en slager. Naast monumentale panden en horeca geniet je hier ook van de boten op de Vliet. Ook niet onbelangrijk: het moderne winkelcentrum Leidsenhage heropent binnenkort als Mall of The Netherlands. Meer dan 100.000 vierkante meter winkels, bioscoopzalen en restaurants. Vanaf Park070 ben je er zó!

image alt

Natuur en scholen

Doordat Park070 direct aan Park 't Loo in Voorburg ligt is even de natuur in een kwestie van je deur uitstappen. Niet genoeg? Al hardlopend maak je je hoofd leeg in het Haagse Bos of schiet je zo de duinen in. Niet voor niets is Park070 buiten in de stad.
De kinderen gaan naar de crèche of buitenschoolse opvang aan het einde van de straat. En aan basisscholen is in de directe omgeving ook geen gebrek; De Parachute, Essesteijn, De Dijsselbloem of De Vijverhof? Keuze genoeg!

Buiten, uniek, modern & samen Waarom Park070?
Wanneer kun je wonen in Park070? Ga direct naar de planning!