park070
Logo Logo

Goed nieuws! Onlangs konden we al het bericht geven dat het bestemmingsplan van Park070 onherroepelijk is. Inmiddels is ook de omgevingsvergunning afgegeven door de gemeenten Leidschendam-Voorburg. Deze ligt de komenden 6 weken ter inzage.

Lees verder

Het voormalige CBS kantoor is zo goed als verdwenen. Alleen de eerste verdieping is nog te zien. In het vierde filmpje is goed te zien hoe het circulair ontmantelen van het gebouw in zijn werk gaat. Het puin wordt op de locatie direct gesorteerd, vergruisd en afgevoerd naar de volgende bestemming.

Lees verder

Het voormalige gebouw van het CBS is bijna helemaal verdwenen. De slopers hebben de afgelopen maanden flink doorgewerkt, waardoor de ontmanteling van het gebouw bijna zijn afronding nadert. Bekijk het nieuwste filmpje nu!

Lees verder

Een mooie mijlpaal voor het plan Park070. Het bestemmingsplan is onherroepelijk! Dit betekent dat er officieel op de locatie woningen gebouwd mogen worden. De volgende stap is het krijgen van een onherroepelijke omgevingsvergunning.

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Eerste woningen verkocht

Het gaat goed met de verkoop van de woningen en appartementen in Park070! De eerste kopers hebben de contracten voor hun nieuwe woning getekend. De komende tijd staan ook nog een groot aantal afspraken voor ondertekening gepland.

Lees verder

De sloop van het voormalige CBS kantoor gaat heel hard! Waar ooit het grootste leegstaande kantoorgebouw van Nederland stond, rest nu vooral puin en een klein deel van de laagbouw. Bekijk het nieuwste filmpje met een update over de sloop nu.

Lees verder

De sloop van het voormalige CBS kantoor is fascinerend om te zien. Daarom laten we regelmatig een videograaf langskomen om de ontwikkelingen te filmen, om zo aan het einde er een film van te laten maken. We hebben het eerste deel onlangs binnengekregen en dat delen we graag met je!

Lees verder

Misschien heb je het al meegekregen in het nieuws: Nederland moet in 2050 gasloos zijn. Park070 wordt zonder gasaansluiting gebouwd. Dat betekent ook dat je geen gas meer kunt gebruiken bij het koken. Maar gelukkig is er een geweldig alternatief! Of je nu een snelle hap wilt maken of juist de meest culinaire hoogstandjes tevoorschijn wilt toveren; inductie gaat je daarbij helpen.

Lees verder

Jarig, een jubileum, of gewoonweg wat te vieren? Dan hoef je in Park070 niet lang na te denken over de locatie. Midden in een van de binnentuinen komt een gemeenschappelijke ruimte. Ideaal voor elke gelegenheid!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?