park070
Logo Logo

Woensdag 6 maart start de verkoop van de Herenhuizen aan 't Park. Nu al zijn alle verkoopdocumenten te bekijken op de website. 6 maart is er tevens een informatiemiddag waar je al je vragen kunt stellen over de woningen.

Lees verder

Positief nieuws voor Park070! Onlangs lieten we al weten dat de omgevingsvergunning was afgegeven door de gemeente Leidschendam-Voorburg. Inmiddels is de vergunning onherroepelijk. Dit betekent dat er definitief gebouwd mag gaan worden. Ook is de onderhandeling met de aannemer afgerond. Heb je een woning gekocht in Park070? Dan ontvang je binnen een paar weken de goednieuwsbrief met de uitnodiging om naar de notaris te gaan. Benieuwd naar de planning?

Lees verder

Save the date! 6 Maart start de verkoop van de 2e fase in Park070: 52 Herenhuizen aan ’t Park. De komende weken worden alle documenten die horen bij deze woningen afgerond. We verwachten deze dan ook op kort termijn op de website te zetten. Jouw droomwoning al gevonden? Laat dan direct je gegevens achter bij het bouwnummer op de website.

Lees verder

Op een steenworp afstand van Park070 vind je het Huygenskwartier. Een uniek en historisch gebied aan de Vliet waar winkelen, cultuur en natuur samenkomen. Omringd door Voorburgs monumentale parken is deze charmante stadskern de perfecte plek voor een snelle boodschap of relaxte weekendbesteding.

Lees verder

We introduceren een nieuw woningtype in Park070: Herenhuizen aan ‘t Park. Dit woningtype wordt uitgevoerd in 4 varianten en komt, zoals de naam al zegt, aan de rand van Park 't Loo. Hiermee komt het type Parkwoningen te vervallen.

Lees verder

Goed nieuws! Onlangs konden we al het bericht geven dat het bestemmingsplan van Park070 onherroepelijk is. Inmiddels is ook de omgevingsvergunning afgegeven door de gemeenten Leidschendam-Voorburg. Deze ligt de komenden 6 weken ter inzage.

Lees verder

Het voormalige CBS kantoor is zo goed als verdwenen. Alleen de eerste verdieping is nog te zien. In het vierde filmpje is goed te zien hoe het circulair ontmantelen van het gebouw in zijn werk gaat. Het puin wordt op de locatie direct gesorteerd, vergruisd en afgevoerd naar de volgende bestemming.

Lees verder

Het voormalige gebouw van het CBS is bijna helemaal verdwenen. De slopers hebben de afgelopen maanden flink doorgewerkt, waardoor de ontmanteling van het gebouw bijna zijn afronding nadert. Bekijk het nieuwste filmpje nu!

Lees verder

Een mooie mijlpaal voor het plan Park070. Het bestemmingsplan is onherroepelijk! Dit betekent dat er officieel op de locatie woningen gebouwd mogen worden. De volgende stap is het krijgen van een onherroepelijke omgevingsvergunning.

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?