Afwerking badkamer en toilet onverkochte woningen gekozen

30 oktober '20

Voor de woningen in Park070 die nog niet zijn verkocht hebben wij een keuze gemaakt in de afwerking van de badkamer en het toilet. Benieuwd welk sanitair en tegelwerk is gekozen? Lees dan verder voor de details!

Toilet

De toiletten worden luxe afgewerkt met een wandcloset en fonteintje van Villeroy & Boch. De drukplaat bij het toilet in mat chroom is van Geberit. De kraan is van Grohe en heeft een mooi strak design. Op de vloer komt een antraciete tegel van 45 x 45 cm of 59,7 x 59,7 cm van het merk Mosa. De wandtegel van hetzelfde merk is wit en heeft een langwerpig formaat, die liggend wordt toegepast. 

Badkamer

De badkamer krijgt een volledige inrichting met een badmeubel, douchehoek met douchedeur en een aantal bouwnummers krijgen zelfs een bad. Welke bouwnummers dit betreft kun je opvragen bij de makelaar. Het badmeubel bestaat uit een ladekast met 2 lades en een verlichte en verwarmde spiegel. Ideaal! De douchehoek heeft een glazen deur en een vast glazen deel. De doucheset met thermostaatkraan een regendouche is van Grohe. De tegels op de vloer zijn net zoals in het toilet van Mosa en antraciet van kleur. Ook de witte wandtegels zijn gelijk aan de tegels in het toilet. 

Bekijk voor de afbeeldingen van het sanitair en tegelwerk de sanitairspecificatie.

  Bekijk de beschikbare woningen
  Lees het laatste nieuws