Heb jij al een financiële check gedaan?

21 juni '18

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers in Park070? Dan ontvangen wij graag je financiële check. Rabobank Regio Den Haag is elke donderdagavond en zaterdag 30 juni geopend voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Ze vertellen je dan precies wat je financiële ruimte is en geven je financiële check mee als gewaarmerkte brief.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let op dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen financiële check gedaan?

Rabobank Regio Den Haag is elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur geopend voor een oriëntatiegesprek. Je kunt zonder afspraak binnenlopen aan de Bezuidenhoutseweg 5 in Den Haag. Liever een keer in het weekend? Op zaterdag 30 juni ben je ook van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur aan de Weigelia 12 in Leidschenhage. Je kunt jezelf vooraf online voorbereiden en relevante documenten uploaden in het Rabobank Hypotheekdossier. Ook kun je een afspraak maken via de website van de Rabobank indien je liever op een ander moment met de Rabobank in gesprek wilt. 

  Lees meer over duurzaamheid
  Bekijk de woningen