Op 5 november start de verhuur van Park070

26 oktober '21

Goed nieuws! Op vrijdag 5 november start de verhuur van project Park070 in Voorburg. Meer weten? Lees snel door!

Vanaf vrijdag 5 november is het mogelijk je in te schrijven voor de huurwoningen in Park070. De inschrijving sluit op maandag 15 november. Uiterlijk een week later, op 22 november ontvang je vervolgens bericht of je wel of geen woning toegewezen hebt gekregen. Daarna volgt bij eventuele toewijzing een financiële screening via Datakeeper.

Voor wij starten met de verhuur ontvang je van ons nogmaals bericht met specifieke informatie over het proces. Op dit moment is het nog niet nodig voorbereidingen te treffen of informatie te verzamelen. Wel raden wij aan de website goed te lezen en in het bijzonder de veel gestelde vragen.

Waarom huren in Park070?

Park070 is een nieuwbouwproject op een leuke locatie in Voorburg. De appartementen of Duplex woningen hebben allemaal een fraai uitzicht en vaak een goede zonligging. Met een eigen berging en een parkeerplaats ben je ook van alle gemakken voorzien. De keukens, het sanitair en tegelwerk zijn nieuw en modern, de vloerverwarming zorgt voor de extra luxe.

Eventuele onzekerheden

Omdat het om nieuwbouw in aanbouw gaat zijn er altijd een aantal onzekerheden. Zo weten wij niet of de verwachte oplevering in maart 2022 uiteindelijk reëel blijkt te zijn. En ook bezichtigen voor het aangaan van een huurovereenkomst is niet mogelijk. We willen je dan ook vragen hier rekening mee te houden.

Huren? Schrijf je in!

De verhuur verloopt via een andere website. Laat je gegevens achter op Huren in Park070 en maak kans op jouw droomwoning. 

  Terug naar home
  Lees meer nieuws