Park070 is uitverkocht!

12 juli '21

Wat een mijlpaal! Met de verkoop van het laatste penthouse is Park070 volledig uitverkocht. Ondertussen werkt aannemer Van Wijnen hard aan de bouw van de woningen en appartementen. Zoek je een nieuwbouwwoning nabij of in Den Haag en heb je de verkoop van Park070 gemist? Kijk dan eens naar onze andere projecten in Den Haag.

image alt

Binck kade

Zoek je een penthouse met fantastisch uitzicht? Kijk dan eens naar het project Binck Kade. Hier woon je direct aan het water op de rand van het groene Binck Eiland. Middenin de Binckhorst, de creatieve hotspot van Den Haag. Een stoere plek om te wonen, je bent hier een van de woonpioniers in het gebied. En toch heerlijk centraal: het centrum van Den Haag ligt op 10 minuten fietsen en Oud Rijswijk en Voorburg zijn op loopafstand. Dit is Binck Kade.

Bekijk Binck Kade
image alt

Proeftuin Erasmusveld

Proeftuin Erasmusveld ligt in Den Haag Zuidwest, naast de sportvelden van hockeyvereniging HCWV en voetbalvereniging SVH, tussen de Leyweg en Laan van Wateringse Veld. Deze bijzondere plek ligt tussen volkstuinen en sportvelden, én aan de ecologische zone. De nieuwe wijk met circa 350 woningen wordt zo ingericht dat natuur, mens en dier hier samen leven. Een plek voor iedereen die bewust anders wil wonen. Bijvoorbeeld als het gaat om hoe we omgaan met energie, mobiliteit, natuur, gezondheid, grondstoffen en -niet in de laatste plaats- met elkaar; de mensen met wie je samen je leefomgeving maakt. 

Bekijk Proeftuin Erasmusveld
  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op