Vergunning onherroepelijk voor Park070

8 februari '19

Positief nieuws voor Park070! Onlangs lieten we al weten dat de omgevingsvergunning was afgegeven door de gemeente Leidschendam-Voorburg. Inmiddels is de vergunning onherroepelijk. Dit betekent dat er definitief gebouwd mag gaan worden. Ook is de onderhandeling met de aannemer afgerond. Heb je een woning gekocht in Park070? Dan ontvang je binnen een paar weken de goednieuwsbrief met de uitnodiging om naar de notaris te gaan. Benieuwd naar de planning?

image alt

De planning

Heb je een woning gekocht in Park070 of heb je nog een woning op het oog in de eerste fase? Dan ben je vast benieuwd naar de planning. Zodra de goednieuwsbrief is verzonden krijgen de kopers de mogelijkheid om naar de notaris te gaan. Voor de kopers is het belangrijk dat de hypotheekverstrekker de hypotheekstukken heeft verzonden naar de notaris. Zodra deze ontvangen zijn nodigt de notaris je uit voor het passeren van de aktes.

Voordat de bouw kan starten moet er eerst het allerlaatste deel van het pand gesloopt worden. Naar verwachting gaat sloopbedrijf VSM begin juni hiermee aan de slag. De aannemer kan vervolgens aan de slag met de voorbereidende werkzaamheden van de bouw. Dit zal in juli, net voor de bouwvak, zijn.

image alt

De aannemer

De aannemer is inmiddels ook vastgelegd voor de bouw van Park070. Schouten B.V. en Van Wijnen Haarlemmermeer B.V. gaan het volledige plan bouwen. Binnenkort worden de kopers uitgenodigd voor de kopersinformatieavond. Tijdens deze avond wordt het hele proces en de planning van de bouw uitgelegd. Deze avond is naar verwachting eind maart. Vervolgens krijgen de kopers de uitnodiging om in gesprek te gaan met de kopersadviseur voor het vastleggen van het meer- en minderwerk.

Interesse?

Wil jij ook duurzaam wonen in deze unieke woonwijk aan Park ‘t Loo? Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Ook gaat de 2e, en tevens laatste fase, binnenkort in verkoop. Neem contact met ons op (088 – 71 22 866) of met een van de makelaars: Frisia Makelaars, Reichman & Rommelaar, WVK Makelaars. 

Bekijk het beschikbare aanbod
  Neem contact op
  Lees meer over de Herenhuizen aan 't Park