Verkoopdocumenten Herenhuizen aan 't Park beschikbaar

25 februari '19

Ben je geïnteresseerd in een Herenhuis aan 't Park? Dan hebben we goed nieuws. De verkoopdocumenten die horen bij deze woningen zijn nu te bekijken op de website en in je Mijn Eigen Huis account. Hierin kun je niet alleen de technische details van de woningen bekijken, maar krijg je ook meer informatie over de meerwerkopties en de bijbehorende kosten.

Downloads en Mijn Eigen Huis

Je kunt de verkoopdocumenten op 2 plekken vinden. Heb je nog geen account? Dan kun je de bestanden vinden onder de knop Downloads bij het bouwnummer van jouw voorkeur. Hier zie je de documenten die over dat specifieke bouwnummer gaan. Wel een account? Klik dan in de linker menubalk op de knop Documenten. De documenten kun je hier gecategoriseerd terugvinden. Zijn alle woningen verkocht, dan blijven de documenten in je account beschikbaar. 

6 maart 2019

Informatiemiddag Herenhuizen aan 't Park

Heb je nog vragen over de herenhuizen? Kom dan woensdag 6 maart tussen 16.00 en 18.00 uur naar De Koningkerk (Bruijnings Ingenhoeslaan 4, Voorburg). Of neem contact op met één van de makelaars.

Start verkoop

Woensdag 6 maart start officieel de verkoop van de Herenhuizen aan 't Park. Heb je nu al een voorkeur voor een bouwnummer? Neem dan contact op met ons of een van de makelaars:

- BPD Ontwikkeling 088 71 22 866
- WVK Makelaars  070 386 12 10
- Reichman & Rommelaar 070 354 66 00
- Frisia Makelaars 070 342 01 01

Zij vertellen je graag alle details en mogelijkheden van de woningen. 

  Bekijk de woningen
  Lees meer over de Herenhuizen aan 't Park