Wonen in een high-end penthouse

28 april '21

Exclusief wonen in een high-end penthouse, op een absolute toplocatie. Dat is waar dit unieke penthouse in het duurzame Park070 voor staat. Met een formidabel woonoppervlak, 7 kamers, een woonkeuken, meerdere terrassen en een ongeëvenaard uitzicht, komt deze woning tegemoet aan de allerhoogste wooneisen. De sky is hier letterlijk de limit. Dit penthouse is nog de enige beschikbare woning. Pak jij deze laatste kans?

257 m2 woonoppervlak

Dit penthouse bevindt zich op de 12e verdieping van de middentoren van Park070 en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 257 m2. Het royale oppervlak is ingedeeld voor maximaal comfort en luxe. Zo beschik je naast de woonkamer en woonkeuken over 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 werkkamers. Vloerverwarming is uiteraard standaard inbegrepen. En of je nu binnen zit of buiten geniet op een van de 2 grote zonneterrassen: je hebt een formidabel uitzicht op de omgeving. De skyline van Den Haag is je decor, met daarachter de uitnodigende stranden van de kust.

image alt

Heerlijke lichtinval

De woonkamer van dit penthouse is zo’n 50 m2 groot en is het hart van de woning. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de weldaad die je omringt. De woonkamer grenst aan een van de zonneterrassen, zodat je het buitengevoel letterlijk naar binnen kunt halen. De gezelligste plek in huis is misschien wel de woonkeuken. Je hebt alle ruimte om hem in te richten zoals je wilt en bent verzekerd van een geweldig uitzicht. En ook hier heb je direct toegang tot een van de zonneterrassen.


Grote raampartijen en puien zorgen overal in huis voor een heerlijke lichtinval, die garant staat voor een sfeer die je een optimaal gevoel van vrijheid geeft. Stap je eenmaal binnen dan merk je het aan alles: in dit huis kom je helemaal tot jezelf. Je penthouse bereik je met de lift, maar voor wat extra training kun je ook de trap pakken. In de ondergrondse parkeergarage heb je 2 eigen parkeerplaatsen. Ook bezoekers kunnen in het gebouw zelf parkeren. Op de begane grond is er een gezamenlijke binnentuin, waar je anderen ontmoet en geniet van het groen om je heen.

Interesse?

Dit penthouse is momenteel in aanbouw. De afwerking van badkamers en sanitair gebeurt in overleg, zodat je die je eigen stijl kunt meegeven. Heb je interesse in dit exclusieve penthouse? Kijk voor meer informatie op de pagina Woningen of bel met BPD via telefoonnummer op 088-712 28 66. Heeft dit penthouse je hart direct gestolen, vraag dan direct via de pagina Woningen een optie aan op deze unieke woning.