Nieuwbouw Park070 Voorburg

Na het werk rijd je de ondergrondse parkeergarage in en neem je de trap of lift naar boven. Laat de dag van je afglijden, als je boven komt in de heerlijk groene binnentuin! De buurkinderen spelen buiten en je ruikt de geur van een net aangestoken barbecue. Terwijl je naar je nieuwbouwwoning slentert bedenk je wat jullie met het avondeten gaan doen. Maar eerst nog even lekker zitten op je terras met een glaasje en uitzicht op de skyline van Den Haag. Terwijl de zonnestralen je gezicht verwarmen denk je er nog even over na…

image alt

Buiten in de stad

Stedelijk groen, samen met anderen, autovrije binnentuinen en opvallend modern. Dat is wonen in het bijzondere nieuwbouwplan Park070 in Voorburg. Met aan de ene kant het groen van Park 't Loo en aan de andere kant de binnenstad van Den Haag woon je op de grens van twee werelden. In jouw eigen ideale eengezinswoning of jullie droomappartement. Maar samen met al je buren woon je ook in een bijzonder en onderscheidend wooncomplex. Alle woningen en alle appartementen zijn verkocht. 

image alt

Uitverkocht

Wat een mijlpaal! Alle woningen en appartementen van Park070 zijn verkocht. Er komt geen nieuw koopaanbod meer in deze wijk. Ondertussen werkt de aannemer hard aan de bouw van de woningen. De kopers worden door de aannemer op de hoogte gehouden van de voortgang en de oplevering van hun nieuwe thuis. 

image alt

Nieuwbouw met rijke historie

Het CBS gebouw uit 1973 in Voorburg is een historisch icoon. Mede door de atoom- en schuilkelder, die zich onder het pand bevindt. Het pand is afgebroken, maar de bijzondere kelder blijft behouden en wordt een parkeergarage. Daarboven komen 229 moderne woningen en appartementen. Hier bouwen we Park070, een nieuw Voorburgs icoon!

Maak kennis met de locatie
image alt

Huren in Park070

Naast de koopwoningen is er ook de mogelijkheid om een woning te huren in Park070. De 55 huurwoningen zijn verdeeld over een woontoren van 35 gelijkvloerse appartementen gelegen op de hoek van het Spinozapark en de Nicolaas Beetslaan. De overige 20 duplex-woningen bevinden zich op de bovenste twee verdiepingen van een van de vleugels, ook met een oriëntatie naar de Nicolaas Beetslaan. De hoofdentree ligt aan de Prinses Beatrixlaan te Voorburg.

Het gaat om grote huurappartementen van 81 – 122 m2 oppervlak met twee of drie slaapkamers. De huurprijzen zullen variëren in een range van € 1.090,00 tot 1.590,00 per maand, exclusief servicekosten en parkeerplaats. De huurprijzen worden pas per 1 juli 2023 verhoogd. De woningen worden in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

Ook hier huren?

Schrijf je in!
Meer weten? Veel gestelde vragen Park070
Wanneer kunnen we hier wonen? Bekijk de planning van Park070